Ακίνητα στα Χανιά Κρήτης - ChaniaMyEstate μεσιτικό γραφείο

Η εταιρία Ακινητα Χανιων είναι το καλυτερο Μεσιτικο γραφειο στα Χανια της Κρητης.
Βάζοντας το ακίνητό σας προς πώληση στα Ακίνητα Κρήτης "ChaniaMyEstate Agency", διασφαλίζετε ότι θα έχετε τη μέγιστη δυνατή προβολή και τις μεγαλύτερες πιθανότητες πώλησης.
Το chaniamyestate.com έχει υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και τα ακίνητα του γραφείου μας έχουν την καλύτερη προβολή. Έτσι είστε βέβαιοι ότι, αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για την αγορά του ακινήτου σας, τότε σίγουρα θα το βρει σε εμάς.

Διαφημίστε το ακίνητό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

::προώθηση σε Ελλάδα και σε πολλές χώρες στο εξωτερικό
::δημιουργούμε μοναδικές φωτογραφίες και βιντεο για το ακίνητο σας
::βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης


Ψάχνετε ακίνητο;
διαθετουμε εκατοντάδες ακίνητα για να επιλέξετε
εχουμε τις πιο χαμηλές χρεώσεις στην αγοράς ακινήτων
είμαστε μαζί σας και μετά την πώληση

Chania My Estate

ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ακίνητα Χανίων

ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ?
 
360 Εικονική Περιήγηση
360 Εικονική Περιήγηση
Δείτε τα ακίνητά μας με 360 εικονική περιήγηση

ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ ΕΕ

Chania My Estate Real Estate Agency Office

Η εταιρία "ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ ΕΕ" ( Chania My Estate (CME) ) ιδρύθηκε το 2017 στο όμορφο νησί της Κρήτης. Όλα ξεκίνησαν ως ένα όραμα για να προσφέρουμε υπηρεσίες ακινήτων σε μια διάφανη και αξιόπιστη ατμόσφαιρα. Η εταιρία λειτουργεί με διαρκή άδεια λειτουργίας από την Εθνική Ένωση Μεσιτικών Γραφείων.

Διαθέτουμε ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων με όμορφες εξοχικές κατοικίες, πολυτελείς βίλες, κατοικίες, διαμερίσματα και οικόπεδα, προς πώληση ή ενοικίαση, στις πιο ελκυστικές γειτονιές και μέρη των Χανίων. Πείτε μας τι ψάχνετε και θα σας στείλουμε μια εξατομικευμένη επιλογή ακινήτων. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών.

Follow us

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δείτε περισσότερα άρθρα
Δείτε όλα τα άρθρα

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Διαβάστε γνώμες ανθρώπων για το Κτηματομεσιτικό μας γραφείο.
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Αγορά-πώληση ακινήτου

Αγορά-Πώληση Ακινήτου

Το ChaniaMyEstate είναι ένα τοπικό μεσιτικό γραφείο στα Χανιά της Κρήτης που σας παρέχει τις πιο πρόσφατες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με σπίτια, διαμερίσματα, βίλες και οικόπεδα προς πώληση, πληροφορίες γειτονιάς και τάσεις. Σας βοηθάμε να καταλάβετε τι ακριβώς, πού και πότε να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε στην αγορά ακινήτων στα Χανιά.
Δείτε περισσότερα
Golden Visa

Εκτιμήσεις Ακινήτων

Υπολογίζουμε την πραγματική αξία της ιδιοκτησία σας χωρίς καμία δέσμευση για εσάς. Ωστόσο, σας προτείνουμε μια πλήρη υπηρεσία πώλησης για τα ακίνητά σας στα Χανιά χωρίς καμία χρέωση. Θα εκτιμήσουμε το ακίνητό σας και θα σας συμβουλεύσουμε αναλυτικά πώς να το πουλήσετε.
Δείτε περισσότερα
Golden Visa

Golden Visa

Η εταιρία μας, με εκτεταμένες γνώσεις στην τοπική αγορά, μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό το έργο λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα βήματα και συντονίζοντας ολόκληρη τη διαδικασία έκδοσης της άδειας διαμονής.
Δείτε περισσότερα

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Chania My Estate Real Estate Agency Office

DK Architecture

Βασισμένο στις αρχιτεκτονικές αξίες διατήρησης του πνεύματος του τόπου και της μορφολογικής ένταξης στο εκάστοτε περιβάλλον, το αρχιτεκτονικό γραφείο dk architecture αναλαμβάνει έργα ανέγερσης και αποκατάστασης κτιρίων, σε Χανιά, Αθήνα, Κυκλάδες και αλλού.

Κύριο πεδίο δραστηριοποίησης των τελευταίων δύο χρόνων είναι αυτό της Μήλου και της Κιμώλου, όπου η πλαστικότητα των κτισμάτων και το ηφαιστειογενές έδαφος δημιουργούν ένα αρχιτεκτονικό πεδίο ενδιαφέροντος.

Πάντα σε συνεργασία μαζί σας η dk architecture, σχεδιάζει έργα μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας, σε γραμμές μίνιμαλ,επιλέγοντας φυσικές και γήινες υφές, δημιουργώντας χώρους άνεσης, εκφράζοντας τις επιθυμίες σας. Οι ανάγκες σας αποτελούν στοιχεία έμπνευσης και αισθητηριακής καθοδήγησης για να ολοκληρωθεί το κάθε ένα έργο.

House Interior

Office Interior

Apartment Interior

Hotel Interior

Luxury House Interior

Company Interior

Tradidional House Interior

Full Decorate

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας.